ADOBE AFTER EFFECTS: Forum Expressions Tutorials Creative Cloud

Precomps and the playhead

COW Forums : Adobe After Effects

<< PREVIOUS   •   FAQ   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
James Ireland
Precomps and the playhead
on Jan 4, 2010 at 11:25:23 pm

Firstly sorry if this is a dumb question,

I've a large composition that contains several precomps.

When I move between main composition and precomps the playhead does not 'land' in the same positon. For instance if in the main comp the playhead is a 4:00:00 and I jump to a precomp the playhead is now at 4:00:10. Its only when I select the precomp and right click open compostion that the playhead is positioned correctly. However when I go back to the main comp the playhead has changed position again.

It was working fine and landing correctly until an hour ago and now it's all over the place...

I know this must be so simple a problem but I'm just stuck.

Thanks for help.


Return to posts index

Dave LaRonde
Re: Precomps and the playhead
on Jan 4, 2010 at 11:30:20 pm

In Preferences -- the General section, I think -- you may want to change the check box state of the Synchronize Time Of All Related Items setting.

Dave LaRonde
Sr. Promotion Producer
KCRG-TV (ABC) Cedar Rapids, IA


Return to posts index

James Ireland
Re: Precomps and the playhead
on Jan 4, 2010 at 11:44:55 pm

Hi Dave and thanks.

I switched it off and it made no difference. However I just switched it back on again and now it's all working!

Wood, trees, 11.45 GMT. Calling it a night!

Cheers,

J


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]