ADOBE AFTER EFFECTS: Forum Expressions Tutorials Creative Cloud

No Audio in RAM preview

COW Forums : Adobe After Effects

<< PREVIOUS   •   FAQ   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Bill MorrisNo Audio in RAM preview
by on Nov 27, 2009 at 8:57:44 pm

After importing a film clip rendered in Photoshop, my RAM previews no longer have audio. The problem persists even on other projects. I've checked the templates file, and the output audio box is checked. If I command click and scrub, I do get audio, and if rendered, the audio is there.

I am on an intel mac with CS3. Yesterday I imported a demo 3rd party plug in (Real3dpro), without any change in performance (until today of course).

Adobe customer support is closed today, so any advice would be appreciated. Thank you.

Bill


Return to posts index

Dave LaRondeRe: No Audio in RAM preview
by on Nov 27, 2009 at 9:02:08 pm

[Bill Morris] "After importing a film clip rendered in Photoshop, my RAM previews no longer have audio."

Um, did you ask about this on the Photoshop forum?

Dave LaRonde
Sr. Promotion Producer
KCRG-TV (ABC) Cedar Rapids, IA


Return to posts index

Bill MorrisRe: No Audio in RAM preview
by on Nov 27, 2009 at 9:05:34 pm

Whoops, just to be clear, the problem in occurring in After Effects. Sorry for the confusion. The movie I imported was a quick time movie rendered in Photoshop--I used one of their filters.


Return to posts index


Dave LaRondeRe: No Audio in RAM preview
by on Nov 27, 2009 at 9:17:22 pm

If the audio plays in Quicktime, double-check what it is in Quicktime's Movie Inspector and Movie Properties windows. AE does not play nice with compressed audio like mp3 or ac3. You might have to turn it into aiff.

Dave LaRonde
Sr. Promotion Producer
KCRG-TV (ABC) Cedar Rapids, IA


Return to posts index

Bill MorrisRe: No Audio in RAM preview
by on Nov 27, 2009 at 9:22:39 pm

Thanks!


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]