ADOBE AFTER EFFECTS: Forum Expressions Tutorials Creative Cloud

Rendering issues

COW Forums : Adobe After Effects

<< PREVIOUS   •   FAQ   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
brian t prairie
Rendering issues
on Oct 30, 2009 at 4:42:38 pm

My editing co-worker and I have been having this problem for sometime and neither one of us can figure out what is going on because it doesn't happen all the time.

When rendering from AE we have been having a problem with color changing on imported video. At one frame it looks great and then the very following frame it gets dark and stays that way for the rest of the render. It looks fine in the preview and it doesn't matter what kind of video file it is(SD/HD). The change always seems to start at the first few seconds of what is being rendered. We always use QT movies for imports too. So any insight would be extremely helpful.

Thanks, Brian


Return to posts index

Mark Walczak
Re: Rendering issues
on Oct 30, 2009 at 5:43:03 pm

Are the frames being rendered over a network? I one heard a myth that AMD and Intel procs will sometimes cause the same frame to be rendered with a slightly different hue...

Other than that, nothing else comes to mind.

Anyone else?

What makes you explode?
http://www.explosivegraffix.com


Return to posts index

brian t prairie
Re: Rendering issues
on Oct 30, 2009 at 10:08:16 pm

No not rendering over a network. Just an Intel quad core. I've embedded two frames to show you what's happening. The second frame is where the change takes place.


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]