ADOBE AFTER EFFECTS: Forum Expressions Tutorials Creative Cloud

ReelSmart Motion Blur Render Problem

COW Forums : Adobe After Effects

<< PREVIOUS   •   FAQ   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Andrew SaligaReelSmart Motion Blur Render Problem
by on Oct 1, 2009 at 3:26:00 pm

I'm having an issue with the ReelSmart Motion blur plugin. Whenever I apply this effect to my precomp, it won't render if there are any other effects applied to that precomp. AE gives me an error saying that I need more than 2 frames to render, but my in and out points are at the beginning and end of the comp.

Ideas?

-Andrew Saliga

Steelehouse Productions
http://www.steelehouse.com (undergoing a much-needed redesign)
http://www.vimeo.com/steelehouse


Return to posts index

Dave LaRondeRe: ReelSmart Motion Blur Render Problem
by on Oct 1, 2009 at 3:28:43 pm

Turn off Open GL for rendering. Not even the guys at Adobe use Open GL when they render... and you'd think they would if it worked properly, right?

Dave LaRonde
Sr. Promotion Producer
KCRG-TV (ABC) Cedar Rapids, IA


Return to posts index

Andrew SaligaRe: ReelSmart Motion Blur Render Problem
by on Oct 1, 2009 at 3:35:18 pm

Thanks David. I'm in the middle of a big render now, but will check to make sure Open GL is off as soon as it completes.

-Andrew Saliga

Steelehouse Productions
http://www.steelehouse.com (undergoing a much-needed redesign)
http://www.vimeo.com/steelehouse


Return to posts index


Andrew SaligaRe: ReelSmart Motion Blur Render Problem
by on Oct 1, 2009 at 4:08:42 pm

Turns out that Open GL is turned off. I did a test render and, of course, no issues at all this time around with no changes that I know of. Not sure what the problem was yesterday.

-Andrew Saliga

Steelehouse Productions
http://www.steelehouse.com (undergoing a much-needed redesign)
http://www.vimeo.com/steelehouse


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]