ADOBE AFTER EFFECTS: Forum Expressions Tutorials Creative Cloud

After Effect render bugs

COW Forums : Adobe After Effects

<< PREVIOUS   •   FAQ   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
anna tominska
After Effect render bugs
on Sep 11, 2018 at 12:45:22 pm

Hello, my problem- preview composition in ae looks fine but render in one part not. Frames are gliched- i was trying to render for avi, mov, h.264 and png sequence by render queue in ae and also by exporting composition to ame. I am using ae cs6. In every export result is the same - frames are gliched but what is intresting, when I rendering single frame by frame to png (this gliched part has mayby 8 frames), not in sequence, but every frame separated ( Save Frame as)- render is looking fine. Later I importing that png's to ae like composition and covering gliched part... I don't know what is wrong with that part of animation because there is no any errors or sth like that.
Comp settings- hdtv, 25 fps, bg black, classic 3d, I am using e3d elements plugin, gliched elements are in already rendered avi comp with alpha chanel(no bg) - but avi file is correct
render settings were diffrent, i was trying loosles avi, mov with 100 quality and h.264 (1 and 2 pass)- by AE and AME- allways PAL, 25FPS


Return to posts index

Cassius Marques
Re: After Effect render bugs
on Sep 11, 2018 at 2:08:06 pm

Make sure your Element 3d and your video drivers are up to date.

Cassius Marques
http://www.zapfilmes.com


Return to posts index

Andrew Somers
Re: After Effect render bugs
on Sep 11, 2018 at 6:33:05 pm

PURGE all memory, and CLEAR ALL CACHES.

Andrew Somers
VFX & Title Supervisor
https://www.GeneralTitles.com


Return to posts index


anna to
Re: After Effect render bugs
on Sep 11, 2018 at 6:42:05 pm

I had already cleaned all memory and caches but its still the same.


Return to posts index

Dave LaRonde
Re: After Effect render bugs
on Sep 11, 2018 at 10:58:51 pm

Are you using a different kind of video footage than you normally use?

Dave LaRonde
Promotion Producer
KGAN (CBS) & KFXA (Fox) Cedar Rapids, IA


Return to posts index

anna to
Re: After Effect render bugs
on Sep 12, 2018 at 8:10:48 am
Last Edited By anna to on Sep 12, 2018 at 8:38:21 am

OMG, I found it! I had started swiching off and on all effects and options one by one and rendering that part... Frame Blending was turned on and that was the reason of bug, still I don't know why but now render is ok.

PS: Now I founded on forum thread with the same problem, but when I was serching former, any result was't match. thx a lot for help.


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2018 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]