ADOBE AFTER EFFECTS: Forum Expressions Tutorials Creative Cloud

Clone stamp effects not seen in final render

COW Forums : Adobe After Effects

<< PREVIOUS   •   FAQ   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Maxim Fischer
Clone stamp effects not seen in final render
on Jun 4, 2018 at 3:52:40 pm

Hello,

I used the clone stamp tool for a few pictures and when I render my comp it has suddenly no effect.
First time getting this bug.


Return to posts index

Michael Szalapski
Re: Clone stamp effects not seen in final render
on Jun 6, 2018 at 2:24:23 pm

How did you apply the clone stamp?
What, exact, version of AE are you using?

- The Great Szalam
(The 'Great' stands for 'Not So Great, in fact, Extremely Humble')

No trees were harmed in the creation of this message, but several thousand electrons were mildly inconvenienced.


Return to posts index

Maxim Fischer
Re: Clone stamp effects not seen in final render
on Jun 6, 2018 at 4:04:05 pm

Thank you for the reply.
I'm using verion 15.1.1 (Build 12).
I double klicked on my layer and worked in this second window (dont know what the name of this window is) like usally.
Maybe it is a compatible bug with the plug-in Heat Distortion from Video Copilot that I used in my comp.
The clone stamp worked in a other comp without an heat distortion. I guess its the plug-in ^^

Have a nice day.


Return to posts index


Michael Szalapski
Re: Clone stamp effects not seen in final render
on Jun 7, 2018 at 1:32:30 pm

That's a good guess. Precompose the shot with the clone stamp (moving all attributes) and then you can apply the heat distortion. :)

- The Great Szalam
(The 'Great' stands for 'Not So Great, in fact, Extremely Humble')

No trees were harmed in the creation of this message, but several thousand electrons were mildly inconvenienced.


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2018 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]