ADOBE AFTER EFFECTS: Forum Expressions Tutorials Creative Cloud

Audio not following in 'Replace with After Effects Comp'

COW Forums : Adobe After Effects

<< PREVIOUS   •   FAQ   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Ari Grunzeweig
Audio not following in 'Replace with After Effects Comp'
on Feb 22, 2018 at 10:06:28 pm

Hi all,

From PrPro I'm sending some video clips to After Effects using 'Replace with After Effects Composition'.
The video is moving over fine, but the linked audio is not joining. Both audio and video are selected from PrPro.
After the replacement is done, only the video track in PrPro has been replaced.

Any thoughts?

Thanks!

Thanks,
Ari


Return to posts index

Dave LaRonde
Re: Audio not following in 'Replace with After Effects Comp'
on Feb 22, 2018 at 10:32:59 pm

I'm not really sure I see that as a problem. The audio is already in PP, correct?
I would not doubt you're aware of AE's shortcomings when working with audio.
This strikes me as something of a non-issue, but I may not be aware of all the facts.

Dave LaRonde
Promotion Producer
KGAN (CBS) & KFXA (Fox) Cedar Rapids, IA


Return to posts index

Ari Grunzeweig
Re: Audio not following in 'Replace with After Effects Comp'
on Feb 23, 2018 at 12:16:01 pm

Good morning. If it were a non issue, then I wouldn't have spent time asking the question.

Does anyone else have a helpful answer?

Thanks folks!

Thanks,
Ari


Return to posts index


Roby Behrens
Re: Audio not following in 'Replace with After Effects Comp'
on May 17, 2019 at 10:30:42 pm

Yeah, I'll refrain from name calling but that was pretty presumptuous of the guy. I'm having the same issue and would love an answer as well.

For your education Dave, I use audio for the time of my After effects titles. I'm sure there are plenty of other reasons someone would want audio in After effects, hence the reason the feature exists.


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2019 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]