ADOBE AFTER EFFECTS: Forum Expressions Tutorials Creative Cloud

[PROBLEM] After Effects MP4 Importation red screen problem!!

COW Forums : Adobe After Effects

<< PREVIOUS   •   FAQ   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Alo Killer
[PROBLEM] After Effects MP4 Importation red screen problem!!
on Jul 26, 2016 at 9:13:30 pm

Hi,
I used the lastest version of AE (13.8) , when I import an MP4 video, It displays me a red screen in the MP4 imported for each 5 or 7 frames (approximatly), and here is some demontration images :
___________________





___________________
I have ATI radeon HD M6300 series , I don't now if it's a graphic problem or a version problem , because I had a previous AE version and didn't encouter this problem.
(PS : this problem is encountered just with MP4 , but with WMV it works normally)
thanks in advance

Creativity is the second world of our life ;)


Return to posts index

Dave LaRonde
Re: [PROBLEM] After Effects MP4 Importation red screen problem!!
on Jul 26, 2016 at 11:35:58 pm

It's a bug. One of many. Here's a potential fix for this particular AE woe:

https://forums.adobe.com/thread/2170687

Dave LaRonde
Promotion Producer
KGAN (CBS) & KFXA (Fox) Cedar Rapids, IA


Return to posts index

Alo Killer
Re: [PROBLEM] After Effects MP4 Importation red screen problem!!
on Jul 26, 2016 at 11:37:47 pm

Hi ,
Thank you a lot ! I fixed it now :)

Creativity is the second world of our life ;)


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]