ADOBE AFTER EFFECTS: Forum Expressions Tutorials Creative Cloud

AE CC showing blank preview when opening Premiere Dynamic Link clip.

COW Forums : Adobe After Effects

<< PREVIOUS   •   FAQ   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Matt HenslerAE CC showing blank preview when opening Premiere Dynamic Link clip.
by on Nov 14, 2014 at 12:20:26 am

So I'm running the latest Adobe Premiere CC (2014) and AE (2014). I selected a clip in premiere, right clicked and chose "replace with AE composition." When AE opens and I try to create a new comp by dragging the file down to the new comp button, it shows on AE's timeline, but nothing appears in the preview? It's just all black.

Any ideas? Thanks!



Return to posts index

Jamie CurtisRe: AE CC showing blank preview when opening Premiere Dynamic Link clip.
by on Nov 16, 2014 at 5:17:35 pm

I have the same issue


Return to posts index

Michael SzalapskiRe: AE CC showing blank preview when opening Premiere Dynamic Link clip.
by on Nov 20, 2014 at 2:45:05 pm

I'm not understanding the workflow the two of you are going through. Screenshots would help immensely.
Also, what format and codec is the footage you're using?

- The Great Szalam
(The 'Great' stands for 'Not So Great, in fact, Extremely Humble')

No trees were harmed in the creation of this message, but several thousand electrons were mildly inconvenienced.


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]