ADOBE AFTER EFFECTS: Forum Expressions Tutorials Podcasts Creative Cloud


COW Forums : Adobe After Effects

<< PREVIOUS   •   FAQ   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Matthew Beallbanding
by on Jun 29, 2011 at 5:08:04 pm

I have an AI logo that is banding in my composite..
I have tried various blurs/glows/noise, and even bumped up the composite to 16bit and 32bit.. Nothing seems to help..
The logo looks fine in layer view, just not in the composite..

Is there something I'm overlooking?


Return to posts index

Michael SzalapskiRe: banding
by on Jun 29, 2011 at 8:00:02 pm

Are there any layers (shy or otherwise) on top of it in the comp?

- The Great Szalam
(The 'Great' stands for 'Not So Great, in fact, Extremely Humble')

No trees were harmed in the creation of this message, but several thousand electrons were mildly inconvenienced.

Return to posts index

David JohnsonRe: banding
by on Jun 30, 2011 at 1:59:43 am

And, do you have continuously rasterize on for the logo layer?

Also, although it doesn't sound like banding is the only problem, for banding in particular, search the forum for tons of tips on how to reduce if not eliminate banding.

Return to posts index

Matthew BeallRe: banding
by on Jun 30, 2011 at 2:39:42 am

It is the only layer in the comp, and I have continuously rasterize on..

Very aggrivating!

Return to posts index

Todd KoprivaRe: banding
by on Jun 30, 2011 at 8:11:55 am

Are you seeing the banding on final output? Or just in the preview in the Compsosition panel?

Todd Kopriva, Adobe Systems Incorporated
Technical Support for professional video software
After Effects Help & Support
Premiere Pro Help & Support

Return to posts index

SPACE MANRe: banding
by on Jun 30, 2011 at 1:02:26 pm

SPACEMAN would like to see an image of the problem
if that is possible.

SPACEMAN needs spaceship parts, not expressions...

Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2016 All Rights Reserved