ADOBE AFTER EFFECTS: Forum Expressions Tutorials Creative Cloud

Difference in versions questions...

COW Forums : Adobe After Effects

<< PREVIOUS   •   FAQ   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Richard RubinDifference in versions questions...
by on Jun 18, 2011 at 9:12:12 pm

I'm animating a map Indiana Jones style. I have a red line that is a stroked path effect. When I used to scrub the timeline in AE3 (CS3), I could see the animation play in the comp window on the scrub. Now with the upgrade to CS5, when I scrub on the layer window I can see the red line but when I scrub in the comp window I see nothing. Anyone have any idea why this is happening??


Return to posts index

Todd KoprivaRe: Difference in versions questions...
by on Jun 18, 2011 at 9:31:38 pm

My guess is that you turned off Live Update.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Todd Kopriva, Adobe Systems Incorporated
Technical Support for professional video software
After Effects Help & Support
Premiere Pro Help & Support
---------------------------------------------------------------------------------------------------------


Return to posts index

Richard RubinRe: Difference in versions questions...
by on Jun 18, 2011 at 11:50:58 pm

My reaction is probably going to be "Duh", Just one dumb question... where is the Live Update setting?? In preferences? Thank you. I'll have to try on Monday.


Return to posts index


Todd KoprivaRe: Difference in versions questions...
by on Jun 19, 2011 at 7:33:05 am

Follow the link in my previous response.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Todd Kopriva, Adobe Systems Incorporated
Technical Support for professional video software
After Effects Help & Support
Premiere Pro Help & Support
---------------------------------------------------------------------------------------------------------


Return to posts index

Richard RubinRe: Difference in versions questions...
by on Jun 20, 2011 at 12:41:22 pm

So, I've toggled the live update button and the red line only appears when the timeline is parked at a given time... It shows nothing while the image is being scrubbed on the timeline. Any ideas. I've also played with fast preview settings but nothing changed with this either.


Return to posts index

Richard RubinRe: Difference in versions questions...
by on Jun 20, 2011 at 12:46:08 pm

I just solved the problem by turning off Open GL within the prefs. Not sure why this is happening.


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]