ADOBE AFTER EFFECTS: Forum Expressions Tutorials Creative Cloud

AE won't render

COW Forums : Adobe After Effects

<< PREVIOUS   •   FAQ   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
james goldsbury
AE won't render
on Jan 21, 2011 at 11:52:22 am

Hi all,

Got a problem with AE CS4 on a Mac pro. Anytime I try to render a sequence no mater how long, it simply will not render when I click "render" in the render queue window. I get the little colored rotating wheel and have to force quit the application. There's no error messages, nothing! It's not specific to the sequence as I created a new simple junk project and that won't render either.

Is there a way to refresh or go back to some default AE setting that might remedy the situation.
The Mac OS is 10.6.5 and it was previously rendering fine.

Thanks in advance,

J


Return to posts index

Dave LaRonde
Re: AE won't render
on Jan 21, 2011 at 3:50:59 pm

Here's a handy thing to have on hand:

http://help.adobe.com/en_US/aftereffects/cs/using/WS3878526689cb91655866c11...

For your situation, look for "Restore default preferences settings".

Dave LaRonde
Sr. Promotion Producer
KCRG-TV (ABC) Cedar Rapids, IA


Return to posts index

james goldsbury
Re: AE won't render
on Jan 24, 2011 at 3:00:47 pm

Thanks Dave, But that hasn't helped. I tried holding Command+Option+Shift on startup but it doesnt seem to have changed anything.

J


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]