ADOBE AFTER EFFECTS: Forum Expressions Tutorials Creative Cloud

C4D+AE animation issue

COW Forums : Adobe After Effects

<< PREVIOUS   •   FAQ   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Gerold Brunner
C4D+AE animation issue
on Feb 16, 2016 at 9:15:29 am

Hi guys,

I'm pretty new to combining C4D and AE but I've worked with both separately .
Following issue:
I animated some stuff in C4D and just threw it into AE (just a few buildings popping up).
But the animation is previewed/rendered pretty weird in AE.
In C4D everything is alright tho.

Does someone know this issue and how to solve it?

Best,


Return to posts index

Cassius Marques
Re: C4D+AE animation issue
on Feb 16, 2016 at 1:46:46 pm

a little more specifics if possible? how are you animating the pop ups. Scale? modifiers? mograph?

Have you tried caching the animation? converting it to PLA?

Cassius Marques
http://www.zapfilmes.com


Return to posts index

Gerold Brunner
Re: C4D+AE animation issue
on Feb 16, 2016 at 4:08:07 pm

Just a basic scale/position/rotation keyframed animation of different cubes.
When I scrub through the timeline the animation shows just strange poses of the keyed animation.

Sometimes it gets it right, sometimes not. - Can't be more specific...

Render setting is "Final".


Return to posts index


Cassius Marques
Re: C4D+AE animation issue
on Feb 17, 2016 at 1:27:30 pm

Are both softwares updated? Can't think of anything else...

maybe if you can upload the file I can test it here.

Cassius Marques
http://www.zapfilmes.com


Return to posts index

Thomas Hannen
Re: C4D+AE animation issue
on Feb 16, 2016 at 1:47:12 pm

In After Effects, in the Cineware plugin effect settings, try setting the Render Settings to Standard (Final).


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]