ADOBE AFTER EFFECTS: Forum Expressions Tutorials Creative Cloud

Strange rendering problem with After Effects

COW Forums : Adobe After Effects

<< PREVIOUS   •   FAQ   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Velizar Kostadinov
Strange rendering problem with After Effects
on Dec 1, 2015 at 6:18:07 pm

Hello everybody,

I have the following problem with the rendering. I have masked a person and put an effect CC Scaterize effect. I have two layers and unfortunatelly when I try to render, the masked part (with the effect) dissapear- only the background stays. Can you please help me.. Sorry if I had done a stupid mistake, but I am a newbie in using After Effects, so I hope you understand me !

Have a nice day!
Velizar


Return to posts index

Dave LaRonde
Re: Strange rendering problem with After Effects
on Dec 2, 2015 at 1:05:46 am

Mask the person. Precompose this layer. Apply Scatterize to the precomp. It should work now.

Dave LaRonde
Promotion Producer
KGAN (CBS) & KFXA (Fox) Cedar Rapids, IA


Return to posts index

Velizar Kostadinov
Re: Strange rendering problem with After Effects
on Dec 2, 2015 at 6:34:00 am

Unfortunatelly it doesn't work again..


Return to posts index


Kalle Kannisto
Re: Strange rendering problem with After Effects
on Dec 2, 2015 at 12:42:24 pm
Last Edited By Kalle Kannisto on Dec 2, 2015 at 12:42:52 pm

In case you haven't done so, precompose moving all attributes. The mask needs to be on the layer inside the precomp, not on the precomp.


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]