ADOBE AFTER EFFECTS: Forum Expressions Tutorials Creative Cloud

Element 3D Preview only appears black with visible grids.

COW Forums : Adobe After Effects

<< PREVIOUS   •   FAQ   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
richardson bullard
Element 3D Preview only appears black with visible grids.
on Nov 5, 2015 at 8:04:55 pm

Can anyone help me please? I am trying to create a 3d logo in Element. I have the Logo trace in AE (Alpha channel, color logo).When I Extrude in Element as a custom layer, the Preview screen remain black. I can see my logo but it only appears as dark grey/black. Even after dropping presets, the color does not change.

Is there something i am not doing?

Thanks.


Return to posts index

yves romuald
Re: Element 3D Preview only appears black with visible grids.
on Nov 12, 2015 at 5:41:21 pm

I have the same issue. i wrote to the Copilot support desks; but i am still waiting for an answer. Did you find a solution to this issue?


Return to posts index

Michael Szalapski
Re: Element 3D Preview only appears black with visible grids.
on Nov 12, 2015 at 8:23:36 pm

Screenshots might help us get a better idea what both of you are talking about.
Also, system specs like CPU, GPU, RAM, operating system, etc. would be helpful.

- The Great Szalam
(The 'Great' stands for 'Not So Great, in fact, Extremely Humble')

No trees were harmed in the creation of this message, but several thousand electrons were mildly inconvenienced.


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]