ADOBE AFTER EFFECTS: Forum Expressions Tutorials Creative Cloud

Rendering won't work!

COW Forums : Adobe After Effects

<< PREVIOUS   •   FAQ   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Shane HoffmanRendering won't work!
by on Nov 3, 2015 at 8:20:29 pm

Hello, I am sort of a noob at a of this. So I want to a intro for youtube. I use a template and put it through Cionema4d it looks nice. Then I put it through the After Effect part! It till looks great. Whenever I render it, it comes out with either no sound and a black background or just no video. Please help thanks


Return to posts index

Iwan SmithRe: Rendering won't work!
by on Nov 4, 2015 at 7:55:32 am

Hi Shane,

I attached a picture to help you out

1. You have to select the composition you would like to render
2. Select composition-make movie (or add to render queue in CC version)
3. I suggest h264 format
4. Enable audio
5. Set the filename
6. Start render

Let me know if you need further assistance, you can contact me through my website: http://iwansfactory.com/

http://iwansfactory.com
Motion graphics portfolio


Return to posts index

Shane HoffmanRe: Rendering won't work!
by on Nov 4, 2015 at 10:37:55 am

Hey, thank you for the help Ivan! Yet, I know how to render that is not my problem. I am going to go into more detail in my problem. I am trying to make an intro using an Intro template. An intro template gives you the files you need to create an intro for youtube. I use the first file which brings you to C4D. You have to change the name to yours then render. Easy. I usually put the animation into Quicktime Movie or PNEG sequence. Now you open up the Adobe After Effects file and it comes up with a missing error. You replace the rainbow screen with the C4D file you already rendered. But then weird things start to happen!!. Okay well sometimes the background (video file) will not be in the preview but the file is there. I think nothing of it render anyway. Lots of wrong things happen when I render. So sometimes after rendering the file will split into a video and audio file. The audio file is black and plays the music, the video file has no music and sometimes not background, just the animation. Another thing I got was a black screen with just music. I just need a way to fix this. I have tried everything and have been working for 3 days straight and failed. Thank you very much, hope this description helps.


Return to posts index


Iwan SmithRe: Rendering won't work!
by on Nov 4, 2015 at 11:00:26 am

Can you upload the project through wetransfer.com or by my email? So I can check it for you :)

http://iwansfactory.com
Motion graphics portfolio


Return to posts index

Iwan SmithRe: Rendering won't work!
by on Nov 5, 2015 at 11:09:05 am


You need to select as the picture shows -> 'Composition'-'Make movie...' otherwise everything was nicely done :)

http://iwansfactory.com
Motion graphics portfolio


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]