ADOBE AFTER EFFECTS: Forum Expressions Tutorials Creative Cloud

My export in swf does'nt work. It stops before the end. (AE CS6)

COW Forums : Adobe After Effects

<< PREVIOUS   •   FAQ   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Camille Lefevre
My export in swf does'nt work. It stops before the end. (AE CS6)
on Sep 29, 2015 at 9:14:35 am

Hello every one,

I don't understand why (of course, otherwise I wouldn't be there ;) ), when I export my animation in swf, sometimes, it doesn't work until the end.

I was thinking, maybe it because of the cadenc of images per second, but sometimes, with the same configuration, it works or doesn't work.

So, really, I don't know why...

Please, help meeeeeeee ! And sorry for my english, it's not my native tongue.

Cam-cam


Return to posts index

Kalle Kannisto
Re: My export in swf does'nt work. It stops before the end. (AE CS6)
on Sep 29, 2015 at 11:20:39 am

What does "doesn't work" mean in this case?

Does it give an error before reaching the end?

What does the animation consist of? Single frames, footage, AE layers, other?


Return to posts index

Camille Lefevre
Re: My export in swf does'nt work. It stops before the end. (AE CS6)
on Sep 29, 2015 at 12:04:22 pm

In fact, it's a mix of them.

I have layers from illustrator and I add some layers from AE.
For the illustrator layers, they compose a character and, thanks to the marionet tool, I make them move. And to add a mouth which moves, I use the "pen tool" to create other layers.

When I export in swf, with 30 ips (or 29.97 ips sometimes), the export doesn't go until the end. For example, if my composition goes to 150 images, it stops at 25.

I've tried to change the number of image per second, it happens that it works, but rarely. (so all the images are loaded and the animation goes until the end of the composition).


Return to posts index


Camille Lefevre
Re: My export in swf does'nt work. It stops before the end. (AE CS6)
on Sep 29, 2015 at 12:23:37 pm

Maybe it could help.
The 72 doesn't work. The 73 does.





Return to posts index

Camille Lefevre
Re: My export in swf does'nt work. It stops before the end. (AE CS6)
on Sep 29, 2015 at 1:49:58 pm

Hello every one, I've found the answer !!!

If you understand french language, you should watch it :






otherwise, I explain it to you. It's a bug from after effects CS6.
Normally youngest versions don't have it because it has been fixed.

A key to export successfully all your comp is the following one :
you have to have a layer always animated in that way, the export goes to the end.

So, for example, create a solid layer. Put it behind all your layers (create above it a new background to not see it, or do like me, reduice it, like that you can't see it anymore behind the others layers). On this solid, put the fractial noise effect. At "evolution", at the t=0, put 0% ans at the end, put 100%. Like that your comp is always animated.

ANd...IT WORKS !:)

So, the problem was not about the framerate. (or maybe finally, but now I can export anyway). :)

Thanks for your help Kalle


Return to posts index

Kalle Kannisto
Re: My export in swf does'nt work. It stops before the end. (AE CS6)
on Sep 29, 2015 at 3:50:10 pm

So, you're saying if there is no motion at the end of a comp, SWF format end offs outputting there? Good to know in case I run into this.


Return to posts index


Camille Lefevre
Re: My export in swf does'nt work. It stops before the end. (AE CS6)
on Sep 29, 2015 at 4:03:32 pm

Unfortunately no. Sometimes I had an animation later that my export didn't read. But yes, good to knox because now, even if I don't really know the reason, with my "solid layer" behind, it works perfectly. :)


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]