ADOBE AFTER EFFECTS: Forum Expressions Tutorials Creative Cloud

MP Rendering to image sequences ends early

COW Forums : Adobe After Effects

<< PREVIOUS   •   FAQ   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Riccardo SintiMP Rendering to image sequences ends early
by on Mar 19, 2015 at 8:00:27 pm

AE CC 2014, OSX 10.8.3, iMac 16gb RAM
I have 30+ comps I need to render to SGI sequences.
With a non MP render it takes about 3mins but with MP on it takes about 1min15secs. Great!
these are my MP settings:
Installed RAM: 16gb
RAM for other apps: 5gb
Installed CPUs: 8
CPUs reserved for other apps: 4
RAM allocation per BKG CPU: 2gb
Actual CPUs that will be used: 4

Well, I tried to use BG render pro to render locally and then automatically copy to a server, but some of the sequences (1440fr) would end at random frames and move on to the next comp without any error message. This was no good so I tried rendering straight from the render que and get same results.
Out of 32 comps 5 would end after 300frames and move on to the next.
Any ideas why this is happening? Can adjusting my settings help? Is this a bug?
Thanks for any insight.


Return to posts index

Walter SoykaRe: MP Rendering to image sequences ends early
by on Mar 20, 2015 at 9:57:17 am

[Riccardo Sinti] "Well, I tried to use BG render pro to render locally and then automatically copy to a server, but some of the sequences (1440fr) would end at random frames and move on to the next comp without any error message. This was no good so I tried rendering straight from the render que and get same results. Out of 32 comps 5 would end after 300frames and move on to the next."

Do those five comps have 300-frame work areas [link] set?

Walter Soyka
Designer & Mad Scientist at Keen Live [link]
Motion Graphics, Widescreen Events, Presentation Design, and Consulting
@keenlive [twitter]   |   RenderBreak [blog]   |   Profile [LinkedIn]


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]