ADOBE AFTER EFFECTS: Forum Expressions Tutorials Creative Cloud

Optical Flares (VC) not showing up in main comp.

COW Forums : Adobe After Effects

<< PREVIOUS   •   FAQ   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Christian Vilderman
Optical Flares (VC) not showing up in main comp.
on Mar 17, 2015 at 4:20:07 pm

Hi

I have tracked scene with 3d camera tracker. I have tracked a flare into the scene and its perfect. However now I have precomped it does not show up. Everything else is perfect. My flare layer is 3D. Does that have something to do with it?

Been meaning to ask this for ages. I have googled as well but cant find anything similar

Thanks
Christian


Return to posts index


Walter Soyka
Re: Optical Flares (VC) not showing up in main comp.
on Mar 17, 2015 at 4:56:11 pm

Did you accidentally set your flare layer as a guide layer [link]?

If not, please post some screenshots showing your UI and the problem for both the main comp and the precomp.

Walter Soyka
Designer & Mad Scientist at Keen Live [link]
Motion Graphics, Widescreen Events, Presentation Design, and Consulting
@keenlive [twitter]   |   RenderBreak [blog]   |   Profile [LinkedIn]


Return to posts index

Christian Vilderman
Re: Optical Flares (VC) not showing up in main comp.
on Mar 17, 2015 at 5:12:43 pm

Hi

Yes that was it! Not sure how that happened and never new about those. Thanks for helping me. Appreciate it
I can see why those would be useful as well.

Thanks!!!!!!!


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]