ADOBE AFTER EFFECTS: Forum Expressions Tutorials Creative Cloud

C4D Post Effects not working in Cineware

COW Forums : Adobe After Effects

<< PREVIOUS   •   FAQ   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Jason Connolly
C4D Post Effects not working in Cineware
on Dec 10, 2014 at 5:53:59 pm

Hi-

I have:

After Effects CC 2014 (v. 13.1.1.3)
Cinema 4D R14 Full Studio
Cineware 2.0.1
MacPro 2.7 GHz 12-Core Xeon E5
Mac OS X 10.9.5

I cannot seem to get Global Illumination, Ambient Occlusion or any post effects to work inside Cineware when I’m in After Effects. The post effects render beautifully in C4D R14, however.

I switched the Cineware render path to:
/Applications/MAXON/CINEMA 4D R14/CINEMA 4D.app

And then restarted After Effects but that didn’t work.

Are post effects just not compatible with C4D R14?

Help!

Thanks,
Jason


Return to posts index


Walter Soyka
Re: C4D Post Effects not working in Cineware
on Dec 11, 2014 at 11:31:00 am

Jason, GI and AO work with the default renderer executable. Have you set the renderer in CINEWARE to "Software (Final)"?

Walter Soyka
Designer & Mad Scientist at Keen Live [link]
Motion Graphics, Widescreen Events, Presentation Design, and Consulting
@keenlive [twitter]   |   RenderBreak [blog]   |   Profile [LinkedIn]


Return to posts index

Jason Connolly
Re: C4D Post Effects not working in Cineware
on Dec 11, 2014 at 2:49:35 pm

Doh! This is why a second pair of (virtual) eyes can come in handy. See renders attached. Thanks, Walter!





Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]