ADOBE AFTER EFFECTS: Forum Expressions Tutorials Creative Cloud

AFX Composition not linked in Media Encoder

COW Forums : Adobe After Effects

<< PREVIOUS   •   FAQ   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Kathie AndersenAFX Composition not linked in Media Encoder
by on Dec 9, 2014 at 8:50:37 pm

Hi,

One of the After Effects Compositions that I have in a sequence is not linked when I import the sequence into Media Encoder.

The After Effects Composition is linked in Premiere Pro. But when I import the sequence to Media Encoder, it is no longer linked.

Any ideas? Thank you!

Kathie


Return to posts index

Tim KurkoskiRe: AFX Composition not linked in Media Encoder
by on Dec 10, 2014 at 2:04:53 am

Does the behavior change if you do either of the following?

1. Save the After Effects project, then close and re-add the sequence to AME.
2. Disable Import Sequences Natively in AME's preferences > General, then re-add the sequence to AME.


Return to posts index

Kathie AndersenRe: AFX Composition not linked in Media Encoder
by on Dec 10, 2014 at 2:22:30 am

Thank you - but I do not see any difference when I try the two things you suggested. AFX Composition which is actually a title is not linked once imported in AME even though it is linked in PPRO.

???


Return to posts index


Tim KurkoskiRe: AFX Composition not linked in Media Encoder
by on Dec 10, 2014 at 8:56:59 pm

OK, need more information then.

When you say "not linked", what do you mean? What is the result that you're expecting, and what is the result that you're actually getting?

Screenshots of what you see in Premiere Pro and what you see in AME would be helpful.


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]