ADOBE AFTER EFFECTS: Forum Expressions Tutorials Creative Cloud

Why can't I see keyframes in AE CC 2014?

COW Forums : Adobe After Effects

<< PREVIOUS   •   FAQ   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
gareth wood
Why can't I see keyframes in AE CC 2014?
on Nov 6, 2014 at 3:54:12 pm

Just updated to CC 2014 but the keyframes on layers only display the last keyframe? Does anyone know how to turn this off? I can't see the first keyframe at all so it's difficult to work with!

Hope someone can help.

Thanks
Gareth


Return to posts index

Michael Szalapski
Re: Why can't I see keyframes in AE CC 2014?
on Nov 6, 2014 at 4:59:52 pm

All keyframes should still be displayed.
Adjust the AE preferences to make the interface brighter or darker and see if you notice a difference.

If that doesn't work, could we see some screenshots?

- The Great Szalam
(The 'Great' stands for 'Not So Great, in fact, Extremely Humble')

No trees were harmed in the creation of this message, but several thousand electrons were mildly inconvenienced.


Return to posts index

Richard Garabedain
Re: Why can't I see keyframes in AE CC 2014?
on Nov 6, 2014 at 6:34:16 pm

Join the club. I have to move my place in the timeline, make sure the keyframes are selected and then move back. An extra step that would never be needed if they didnt change the colors from bright yellow to dark blue. stupid stupid stupid idea.


Return to posts index


Todd Kopriva
Re: Why can't I see keyframes in AE CC 2014?
on Nov 6, 2014 at 10:12:39 pm

Can you show a screenshot of what you're talking about?

---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Todd Kopriva, Adobe Systems Incorporated
After Effects product manager and curmudgeon
After Effects team blog
---------------------------------------------------------------------------------------------------------


Return to posts index

gareth wood
Re: Why can't I see keyframes in AE CC 2014?
on Nov 7, 2014 at 10:15:00 am

Reinstalled the whole app and seems fine now - must have been a programming glitch. Thanks for all your responses.


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]