ADOBE AFTER EFFECTS: Forum Expressions Tutorials Podcasts Creative Cloud

Simple Plexus Question?

COW Forums : Adobe After Effects

<< PREVIOUS   •   FAQ   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Nick VakaSimple Plexus Question?
by on Oct 9, 2014 at 11:34:29 am

Just trying to connect 6 individual logos with a plexus and I'm finding the "Random Seed" on the points renderer always copies at least one of the logos, leaving one out. I've just got a path object, lines renderer, and points renderer on the layer. The points renderer is getting its texture from a precomp where the 6 logos are sequenced.

I know there is probably a dirt simple solution, but I can't seem to find it. Any help is greatly appreciated :).

Nick Vaka
Motion Graphics & Animation

Return to posts index

Jason JantzenRe: Simple Plexus Question?
by on Oct 10, 2014 at 5:41:06 pm

What you should probably do is put your logos in the comp instead of using Plexus sprites to render them. You'll get better resolution that way too.

Set the logo layers all to 3D layers and use Plexus to connect the logos that way. Go to Add Geometry > Layers in the Plexus effects controls and set it to 3D layers.

Jason Jantzen

Return to posts index

Nick VakaRe: Simple Plexus Question?
by on Oct 14, 2014 at 9:14:58 pm

Sorry, didn't set the thread to email me responses.

Good to know! I'll try it out and let you know if I have any issues.

Thanks a lot!


Nick Vaka
Motion Graphics & Animation

Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2016 All Rights Reserved