ADOBE AFTER EFFECTS: Forum Expressions Tutorials Creative Cloud

Adjustment Layer not working properly

COW Forums : Adobe After Effects

<< PREVIOUS   •   FAQ   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Pedro Martins
Adjustment Layer not working properly
on Sep 10, 2014 at 8:11:13 pm

I've used an Adjustment Layer to make the "curve" color correction. Tho, that doesn't happen:
afterwhat.jpg

The white glow should be orange aswell.


Return to posts index

George Goodman
Re: Adjustment Layer not working properly
on Sep 10, 2014 at 8:47:58 pm

I've oddly had this happen to me too when I reuse adjustment layers. I'm not sure what's going on, but it just seems to create a white solid rather than applying the effect. I'm assuming its just a bug. I've gotten around it by creating a new adjustment layer each time. I'm guessing you're using a feathered mask on the layer and thats why it looks like it has a gradient - so just copy and paste that mask to the new adjustment layer.

"|_ (°_0) _|"

Sincerely,

George

http://www.vimeo.com/georgegoodman
http://www.linkedin.com/in/georgefranklingoodman


Return to posts index

Pedro Martins
Re: Adjustment Layer not working properly
on Sep 10, 2014 at 10:55:22 pm

Thank you for the answer mate :)

That didn't do anything at all besides putting everything black&white again. Or I didn't quite understand what you wanted to say with that.


Return to posts index


George Goodman
Re: Adjustment Layer not working properly
on Sep 10, 2014 at 11:39:11 pm

I was just saying copy the mask of the adjustment layer causing that, then delete that adjustment layer, then create a new adjustment layer, paste the mask, then apply the effects you want to the new adjustment layer.

My guess was that you just duplicated an adjustment layer that was already in your timeline, and lately AE has been turning my duplicated adjustment layers into white solids. I'm guessing that this is a bug recently introduced.

"|_ (°_0) _|"

Sincerely,

George

http://www.vimeo.com/georgegoodman
http://www.linkedin.com/in/georgefranklingoodman


Return to posts index

Walter Soyka
Re: Adjustment Layer not working properly
on Sep 10, 2014 at 10:20:14 pm

A screenshot of your entire UI would be more helpful than just the comp viewer.

Walter Soyka
Designer & Mad Scientist at Keen Live [link]
Motion Graphics, Widescreen Events, Presentation Design, and Consulting
@keenlive [twitter]   |   RenderBreak [blog]   |   Profile [LinkedIn]


Return to posts index

Pedro Martins
Re: Adjustment Layer not working properly
on Sep 10, 2014 at 10:55:44 pm

Here is the Image UI you requested.

Thanks for the answer



Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]