ADOBE AFTER EFFECTS: Forum Expressions Tutorials Creative Cloud

Layers disappearing with different quality settings

COW Forums : Adobe After Effects

<< PREVIOUS   •   FAQ   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Nathan GoberLayers disappearing with different quality settings
by on Aug 7, 2014 at 1:59:53 am

I have a 4k project I'm working on and i have several layers two of which are using Video Copilot's Element 3D. everything is fine when I view with all quality settings except for full. When I put the quality to full, the element 3d layers disappear. I have tried rendering out half and full quality videos, pre rendering half and full quality and just viewing half and full quality. Every time the render is in half quality or lower it works fine, when full quality is selected the layers disappear. Anybody got any Ideas?

Mac Pro
Processor 2 x 2.4 GHz Quad-Core Intel Xeon
Memory 8 GB 1066 MHz DDR3 ECC
Graphics ATI Radeon HD 5870 1024 MB


Return to posts index

Walter SoykaRe: Layers disappearing with different quality settings
by on Aug 7, 2014 at 10:36:51 am

[Nathan Gober] "everything is fine when I view with all quality settings except for full. When I put the quality to full, the element 3d layers disappear... Graphics ATI Radeon HD 5870 1024 MB"

At full resolution, the GPU requirements for your scene exceed the capabilities of your system.

Try lowering the Multisampling value under Output.

Walter Soyka
Designer & Mad Scientist at Keen Live [link]
Motion Graphics, Widescreen Events, Presentation Design, and Consulting
@keenlive [twitter]   |   RenderBreak [blog]   |   Profile [LinkedIn]


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]