ADOBE AFTER EFFECTS: Forum Expressions Tutorials Creative Cloud

Twixtor with After Effects

COW Forums : Adobe After Effects

<< PREVIOUS   •   FAQ   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Tatjana HamiltonTwixtor with After Effects
by on Jan 17, 2014 at 9:21:05 am

Hi,

I'm having issues when I import footage into After Effects and use Twixtor to slow down my footage.

I have watched a numerous amount of tutorials on how to work Twixtor etc and slow down footage, but for some reason when I put the footage in my composition and use Twixtor to slow the footage, It always cuts off half of the footage. I have tried doubling the composition time (so when the footage is slowed down it won't be cut) but it just keeps happening and it's getting pretty frustrating.

If you guys need more information on the issue, please just comment on the thread.. I'm keen to get this issue resolved!

Thanks


Return to posts index

Rolf SkjongRe: Twixtor with After Effects
by on Jan 22, 2014 at 11:37:20 am

You need to right click the layer and go to "time" and click "enable time remapping"
Now you can stretch out the length of the layer as much as you want or depending on how much slowmo you need.


Return to posts index

Tatjana HamiltonRe: Twixtor with After Effects
by on Jan 23, 2014 at 8:06:33 am

When I do that however,

The video goes very strange and warps, in no way does it do slow motion...


Return to posts index



Rolf SkjongRe: Twixtor with After Effects
by on Jan 23, 2014 at 5:49:50 pm

Make sure you dont move the two keyframes that are created when "enabling time remap" other than that i dont know. This works for me.


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]