ADOBE AFTER EFFECTS: Forum Expressions Tutorials Creative Cloud

Kona output levels are off

COW Forums : Adobe After Effects

<< PREVIOUS   •   FAQ   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Chris Campbell
Kona output levels are off
on Apr 26, 2013 at 7:15:25 pm

Hi
I am trying to monitor my output from AE on an external waveform monitor
through a Kona3 card. My blacks are showing up at about 3 or 4 instead of 0, and my whites are at about 92 instead of 100. As soon as I go into the the AE preferences or the Kona control panel, everything temporarily
goes to 0 and 100 as expected.
Everything is correct when being output from Premiere.
I have tried changing the color settings to Rec 709 but it doesn't change anything.
Any suggestions?


Return to posts index

Tom Daigon
Re: Kona output levels are off
on Apr 26, 2013 at 7:19:52 pm

Yes. Contact AJA Tech Support. They are very helpful and well informed.

http://www.aja.com/en/company/contact/

Tom Daigon
PrP / After Effects Editor
HP Z820 Dual 2687
64GB ram
Dulce DQg2 16TB raid
http://www.hdshotsandcuts.com


Return to posts index

Chris Campbell
Re: Kona output levels are off
on Apr 26, 2013 at 7:24:19 pm

Never mind, figured it out - changed output pref to RGBA instead of 10 bit RGB.


Return to posts index


Tom Daigon
Re: Kona output levels are off
on Apr 26, 2013 at 7:29:21 pm

Thanks for sharing the solution.

Tom Daigon
PrP / After Effects Editor
HP Z820 Dual 2687
64GB ram
Dulce DQg2 16TB raid
http://www.hdshotsandcuts.com


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]