ADOBE AFTER EFFECTS: Forum Expressions Tutorials Creative Cloud

3D camera issue only showing on render

COW Forums : Adobe After Effects

<< PREVIOUS   •   FAQ   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Olly Lawer
3D camera issue only showing on render
on Feb 6, 2013 at 8:31:50 am

Hi,

I have a movement from the sky to an outside cinema screen. In AE, when I look at each keyframe of the movement, the background of the screen says perfectly within the frame.

But when I render it out, the screen is detached from the cinema screen during the movement and then in place when the camera move is complete.

The screen and the cinema are both at 0 Z space, so I don't understand what is happening. No motion blur. The only thing is that there is mask within the cinema comp so the screen sits nicely within the boundaries.

Olly Lawer


Return to posts index

Roland R. Kahlenberg
Re: 3D camera issue only showing on render
on Feb 6, 2013 at 8:36:25 am

Ensure that you are previewing within the Active Camera View.

HTH
RoRK

Intensive mocha & AE Training in Singapore and Other Dangerous Locations

Imagineer Systems (mocha) Certified Instructor
& Adobe After Effects ACE/ACI (version 7)


Return to posts index

Tudor "Ted" Jelescu
Re: 3D camera issue only showing on render
on Feb 6, 2013 at 8:52:30 am

Offset the layers in Z space by a small amount- sometimes you get weird results when 2 layers occupy the same position in 3d space.

Tudor "Ted" Jelescu
Senior VFX Artist


Return to posts index


Olly Lawer
Re: 3D camera issue only showing on render
on Feb 6, 2013 at 9:12:18 am

Great. I'll try that. I removed the mask, so rendering to try that out too.

Olly Lawer


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]