ADOBE AFTER EFFECTS: Forum Expressions Tutorials Creative Cloud

grey/white composition with zero graphics showing up

COW Forums : Adobe After Effects

<< PREVIOUS   •   FAQ   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Carlo Vegagrey/white composition with zero graphics showing up
by on Dec 6, 2012 at 5:36:20 pm

Hey Guys,

I recently purchased a computer running windows 8 with these specs:

Intel® Core™ i7-3740QM Mobile Processor (4x 2.7GHz/6MB L3 Cache)
32GB 1600MHz DDR3 SDRAM
NVIDIA GeForce GTX 675M 4GB GDDR5 Video w/ NVIDIA Optimus [CZ-17]
240 GB Intel 330 SSD
750 GB 7200rpm

And for some reason the composition in after effects (and in Adobe Premiere) doesn't reveal any video or graphics what so ever. I'm not sure if this is a hardware related issue or a windows 8 issue- but I'm only getting a grey screen and zero graphics what so ever.

Does anybody have a solution to this problem or ever experienced something similar?


Return to posts index

Walter SoykaRe: grey/white composition with zero graphics showing up
by on Dec 6, 2012 at 5:52:16 pm

First, maybe try checking for (and installing) updates for the graphics drivers.

In Ae, you could also try unchecking Preferences > Display > Hardware accelerate composition, layer, and footage panels.

Walter Soyka
Principal & Designer at Keen Live
Motion Graphics, Widescreen Events, Presentation Design, and Consulting
RenderBreak Blog - What I'm thinking when my workstation's thinking
Creative Cow Forum Host: Live & Stage Events


Return to posts index

Carlo VegaRe: grey/white composition with zero graphics showing up
by on Dec 11, 2012 at 1:20:25 am

it worked! thanks alot


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]