ADOBE AFTER EFFECTS: Forum Expressions Tutorials Creative Cloud

Beginning a Comp

COW Forums : Adobe After Effects

<< PREVIOUS   •   FAQ   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Jason Ridgeway
Beginning a Comp
on Sep 12, 2012 at 5:37:49 pm

I have recently switch to CS5 from 6.5. Thing were going well with CS5 but now when I open a comp. and make any kind of layers I can not see them or anything that I am doing. Its like I have a solid black layer that I can not shut off. I have done everything that I can think of to make the layers visible but with no success. Anyone had this problem or knows how to make go away? Thanks!


Return to posts index

John Cuevas
Re: Beginning a Comp
on Sep 12, 2012 at 6:15:13 pm

A screen shot would be helpful to see if you have accidentally turned something on or off, but the first thing I would check is to see if you have the Region of Interest(ROI)enabled. It's below your comp window and the icon looks like a picture-in-picture graphic.

Johnny Cuevas, Editor
Thinkck.com

"I have not failed 700 times. I have succeeded in proving that those 700 ways will not work. When I have eliminated the ways that will not work, I will find the way that will work."
---THOMAS EDISON on inventing the light bulb.


Return to posts index

Riley Beach
Re: Beginning a Comp
on Sep 13, 2012 at 12:13:19 pm

Do you have a comp viewer open, or are you looking at a layer window?

Try setting your workspace back to default (window > workspace > reset "standard").


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]