ADOBE AFTER EFFECTS: Forum Expressions Tutorials Creative Cloud

Speak of the bevel!

COW Forums : Adobe After Effects

<< PREVIOUS   •   FAQ   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Chris Bobotis
Speak of the bevel!
on Apr 16, 2012 at 2:32:07 pm

Speak of the bevel



Cheers,
Chris
mettle.com


Return to posts index

Erik Waluska
Re: Speak of the bevel!
on Apr 17, 2012 at 3:10:39 pm

Clever title but I gave up trying to watch this because it won't load and play, it just keeps hanging up. Maybe it's just me but I don't normally have any problems playing videos so..?


Return to posts index

Chris Bobotis
Re: Speak of the bevel!
on Apr 17, 2012 at 5:12:16 pm

Hey Erik. Thanks for the heads up. Not sure why this would happen - seems to play fine here. Ultimately it is on the COW servers so we have no control over that. Maybe you need a player update or something? Do other vids play well?

HTH

Cheers,
Chris
mettle.com


Return to posts index


Erik Waluska
Re: Speak of the bevel!
on Apr 17, 2012 at 5:21:48 pm

Yes, like I said, no problems playing other videos, just this one.


Return to posts index

Chris Bobotis
Re: Speak of the bevel!
on Apr 17, 2012 at 5:26:37 pm

Hi Erik. Strange, just tried it again (just in case) and it worked just fine here. e-mail off list chris@mettle.com and I can get you access to the vid (offline) if you like.

Cheers,
Chris
mettle.com


Return to posts index

Roland R. Kahlenberg
Re: Speak of the bevel!
on Apr 20, 2012 at 12:19:23 am

It plays fine over here. Chris, perhaps you can paste the URL that was used in the Facebook link.

Cheers
RoRK

Intensive AE & Mocha Training in Singapore and Malaysia
Adobe ACE/ACI (version 7) & Imagineer Systems Inc Approved Mocha Trainer


Return to posts index


Chris Bobotis
Re: Speak of the bevel!
on Apr 20, 2012 at 1:04:55 am

Good idea Roland. Erik try this link: http://reels.creativecow.net/film/16037

Cheers,
Chris
mettle.com


Return to posts index

Erik Waluska
Re: Speak of the bevel!
on Apr 20, 2012 at 2:33:24 am

Hey guys, I tried it on my home system and it plays fine. Might have been a bandwidth issue when I tried before or maybe the network or something. Anyway, sorry for all of the trouble and thanks.


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]