ADOBE AFTER EFFECTS: Forum Expressions Tutorials Creative Cloud

Problems with .swfs files (72x72 pixels and a blank image)

COW Forums : Adobe After Effects

<< PREVIOUS   •   FAQ   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
chris forresterProblems with .swfs files (72x72 pixels and a blank image)
by on Feb 22, 2012 at 3:24:04 pm

I am working on a mac os X lion 10.7.2 Mid 2010 Mac Pro. Using AE CS 5.5 with full updates.

I am having swfs working occasionally and then sometimes when i reopen the aep file I get ALL of my swfs as a 72x72 blank image. nothing has changed with the original swf, once it happens any new swfs I import are also coming in the same.

I end up having to shut down and reopen AE to kind of reset this, sometimes it works sometimes it doesn't. It is becoming really tiresome now.

Did anyone find a solution yet to whats causing this problem?

Thanks in advance

http://forums.creativecow.net/thread/2/1001513#1014733 is a post I found previous with others having the same problem but no solutions...

Regards
Chris Forrester
demoreel http://www.chrisforrester.tv


Return to posts index

chris forresterRe: Problems with .swfs files (72x72 pixels and a blank image)
by on Feb 29, 2012 at 10:08:15 am

I came across something odd today regarding this issue.

I had been using CS 5 for a while on the same machine which did not have all the plugins installed. The .swf files were working fine in this setup so I assumed it was just some odd incompatibility with the files and CS5.5. Today I installed Video Copilots Optical Flares, opened the projct that I have been working on all week and my .swf files agin are loading in as 72x72 pixel square blank images. Knowing that this plugin was the only thing I had changed I removed it from the plugin folder, restarted AE and opened the same project. All was back to normal again... I have since removed the plugin on the CS 5.5 install and my .swf files work fine again now.

I am going to write to the good people at Video Copilot to see if the can recreate my finding and hopefully fix this.

If you have a similar problem to me i'd like to hear on here if this worked for you.

Regards
Chris Forrester
demoreel http://www.chrisforrester.tv


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]