ADOBE AFTER EFFECTS: Forum Expressions Tutorials Creative Cloud

Render Failing but I can't find the issue....

COW Forums : Adobe After Effects

<< PREVIOUS   •   FAQ   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Martin BanksRender Failing but I can't find the issue....
by on Feb 3, 2012 at 4:22:17 am

Hi,

I've been trying to export/make movie my composition I created in AE CS5.

The project contains one video clip approx 3 minutes long, with a few simple titles at the beginning and the end, plus some Magic Bullet MisFire effects, nothing full on.

Here is the log created by AE:

Adobe After Effects v10.0 (Windows 64) render log for project “intro.aep”

Rendering started on 3/02/2012 at 3:09:47 PM


3/02/2012 3:09:47 PM: Starting composition “copy”.


Render Settings: Best Settings
Quality: Best
Resolution: Full
Size: 1920 x 1088
Proxy Use: Use No Proxies
Effects: Current Settings
Disk Cache: Read Only
Color Depth: Current Settings
Frame Blending: On for Checked Layers
Field Render: Off
Pulldown: Off
Motion Blur: On for Checked Layers
Use OpenGL: Off
Solos: Current Settings
Time Span: Work Area
Start: 0:00:00:00
End: 0:03:20:14
Duration: 0:03:20:15
Frame Rate: 25.00 (comp)
Guide Layers: All Off
Skip Existing Files: Off

Output Module: Lossless
Output To: C:UsersshelleyDesktopOTM Campsite Video Shootcopy_1.avi
Format: AVI
Output Info: None
Include: Project Link
Output Audio: 48.000 kHz / 16 bit / Stereo
Channels: RGB
Depth: Millions of Colors
Color: Premultiplied
Resize: -
Crop: -
Final Size: 1920 x 1088
Profile: -
Embed Profile:

Post-Render Action: None




0:00:00:00 (1): 1 Seconds
0:00:00:01 (2): 0 Seconds
0:00:00:02 (3): 1 Seconds
0:00:00:03 (4): 1 Seconds
0:00:00:04 (5): 1 Seconds
0:00:00:05 (6): 0 Seconds
0:00:00:06 (7): 1 Seconds
0:00:00:07 (8): 1 Seconds
0:00:00:08 (9): 1 Seconds
0:00:00:09 (10): 0 Seconds
0:00:00:10 (11): 1 Seconds
0:00:00:11 (12): 1 Seconds
0:00:00:12 (13): 1 Seconds
0:00:00:13 (14): 1 Seconds
0:00:00:14 (15): 0 Seconds
0:00:00:15 (16): 1 Seconds
0:00:00:16 (17): 1 Seconds
0:00:00:17 (18): 1 Seconds
0:00:00:18 (19): 1 Seconds
0:00:00:19 (20): 0 Seconds
0:00:00:20 (21): 1 Seconds
0:00:00:21 (22): 1 Seconds
0:00:00:22 (23): 1 Seconds
0:00:00:23 (24): 1 Seconds
0:00:00:24 (25): 1 Seconds
0:00:01:00 (26): 0 Seconds
0:00:01:00 (26): 1 Seconds
0:00:01:01 (27): 1 Seconds
0:00:01:02 (28): 0 Seconds
0:00:01:03 (29): 1 Seconds
0:00:01:04 (30): 1 Seconds
0:00:01:05 (31): 1 Seconds
0:00:01:06 (32): 1 Seconds
0:00:01:07 (33): 1 Seconds
0:00:01:08 (34): 1 Seconds
0:00:01:09 (35): 1 Seconds
0:00:01:10 (36): 0 Seconds
0:00:01:11 (37): 1 Seconds
0:00:01:12 (38): 1 Seconds
0:00:01:13 (39): 1 Seconds
0:00:01:14 (40): 1 Seconds
0:00:01:15 (41): 1 Seconds
3/02/2012 3:10:23 PM: Finished composition “copy”.



Total Time Elapsed: 35 Seconds

Log closed on 3/02/2012 at 3:10:23 PM


It doesn't seem to show any error messages in the log, however the Render Settings dialog box says the render fails at 0:00:01:15.

I know there's not much information to go on here as to why it's not working but if you need any more information then I'd be happy to supply it.

Never had this kind of problem before.

Any help is grately appreciated.

Thanks


Return to posts index

Martin BanksRe: Render Failing but I can't find the issue....
by on Feb 3, 2012 at 4:45:59 am

Well, I just turned off the Magic Bullet effect to see if that would make a difference and it's exporting, so it obviously has something to do with that.

I'm not sure how I can find out what's making Magic Bullet prevent it from exporting. Any ideas how I can find out?



Return to posts index

Roland R. KahlenbergRe: Render Failing but I can't find the issue....
by on Feb 3, 2012 at 8:28:15 am

I believe that they have an on online forum at RedGiant Software's site.

HTH
RoRK

Intensive AE & Mocha Training in Singapore and Malaysia
Adobe ACE/ACI (version 7) & Imagineer Systems Inc Approved Mocha Trainer


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]