ADOBE AFTER EFFECTS: Forum Expressions Tutorials Creative Cloud

My footage don't show image in AE,

COW Forums : Adobe After Effects

<< PREVIOUS   •   FAQ   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Dani ContrerasMy footage don't show image in AE,
by on Dec 1, 2011 at 6:38:13 pm

Hi,

Last week I had to shoot in de bluescreen studio.
I imported my footage (RR1_0120_01.mp4) in After Effects but there is no image, only audio. I'm only able to here my footage,.. without image.

I can play my footage with VLC player, so I can see the video, but the problem is with AE.

Whats wrong here? I really need to get started with the editting.

I'm working with:
Windows 7
Adobe After Effects CS 5.5
K-Lite Codec Pack 8.00 Full

Thanks in advance,
Guez


Return to posts index

Dave LaRondeRe: My footage don't show image in AE,
by on Dec 1, 2011 at 6:44:54 pm

The K-lite codec pack does bad things to AE. Adobe employees recommend that it shouldn't be used, and should be removed from your machine.

Dave LaRonde
Sr. Promotion Producer
KCRG-TV (ABC) Cedar Rapids, IA


Return to posts index

Dani ContrerasRe: My footage don't show image in AE,
by on Dec 1, 2011 at 10:02:45 pm

I have this problem before I installed the K-Lite codec pack.
I installed K-Lite because people told me that it might be a codec that is missing.

Is there a solution to get my footage work in After Effects?


Return to posts index


Michael SzalapskiRe: My footage don't show image in AE,
by on Dec 6, 2011 at 8:02:34 pm

Get rid of every possible shred of k-light. Then uninstall and reinstall your Adobe software. It should work.

Where did you footage come from? What codec does it use?

- The Great Szalam
(The 'Great' stands for 'Not So Great, in fact, Extremely Humble')

No trees were harmed in the creation of this message, but several thousand electrons were mildly inconvenienced.


Return to posts index

Dani ContrerasRe: My footage don't show image in AE,
by on Dec 6, 2011 at 10:59:44 pm

I have uninstalled those codec packs. I even reinstalled Windows 7 and I installed Adobe Master Collection 5.5, but it still give the same problem. It's a cracked version of adobe.

I used a the Sony EX3 and it seems to have XDCAM codec.
How do I get rid of this codec?...Without losing quality.


Return to posts index

Dave LaRondeRe: My footage don't show image in AE,
by on Dec 6, 2011 at 11:07:08 pm

[Dani Contreras] "It's a cracked version of adobe."

...and with that revelation, all assistance from Creative COW participants now ends. We obtain our software legally, and do not not endorse obtaining software by any other means in any way, shape or form.

You're on your own, pal.

Dave LaRonde
Sr. Promotion Producer
KCRG-TV (ABC) Cedar Rapids, IA


Return to posts index


Michael SzalapskiRe: My footage don't show image in AE,
by on Dec 7, 2011 at 12:31:18 am

[Dani Contreras] "It's a cracked version of adobe."

Well, there's your problem.

If you can't afford it because you're a student, buy the student version from Adobe! It's a lot cheaper. :) If you can't afford it and you're a grown up, be a grown up and save your money until you can buy it.

- The Great Szalam
(The 'Great' stands for 'Not So Great, in fact, Extremely Humble')

No trees were harmed in the creation of this message, but several thousand electrons were mildly inconvenienced.


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]