ADOBE AFTER EFFECTS: Forum Expressions Tutorials Creative Cloud

Making Movie Woes...1 frame only!?!

COW Forums : Adobe After Effects

<< PREVIOUS   •   FAQ   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Lawrence Vaughan
Making Movie Woes...1 frame only!?!
on Sep 26, 2011 at 6:26:55 pm

I have a project which I have exported / made movies numerous times. After approx 1 hour of making movies for some reason AE now decides to only make a movie of one frame of the composition.

From what I can tell, no settings have been changed accidentally, and the work area bar is set to the right amount. I have even specified how long I want the export to be in the render queue.

Can anyone help?



Return to posts index

Walter Soyka
Re: Making Movie Woes...1 frame only!?!
on Sep 26, 2011 at 6:33:50 pm

Are you getting any errors, or does AE think it's successfully rendered?

Assuming the work area is correct as you stated, and that AE is not heeding any manual render ranges you specify -- have you tried rebooting, or changing output formats, or rendering to a different drive?

Walter Soyka
Principal & Designer at Keen Live
Motion Graphics, Widescreen Events, Presentation Design, and Consulting
RenderBreak Blog - What I'm thinking when my workstation's thinking
Creative Cow Forum Host: Live & Stage Events


Return to posts index

Lawrence Vaughan
Re: Making Movie Woes...1 frame only!?!
on Sep 27, 2011 at 7:28:32 am

I have restarted my machine. Everything seems fine for now, except the rendering times have shot up! A render that would have taken 50 seconds is now taking approx 8 minutes +.



Return to posts index


Walter Soyka
Re: Making Movie Woes...1 frame only!?!
on Sep 27, 2011 at 1:27:44 pm

Have your memory and multiprocessing settings changed?

What are they set at now, and what are your system specs?

Walter Soyka
Principal & Designer at Keen Live
Motion Graphics, Widescreen Events, Presentation Design, and Consulting
RenderBreak Blog - What I'm thinking when my workstation's thinking
Creative Cow Forum Host: Live & Stage Events


Return to posts index

Lawrence Vaughan
Re: Making Movie Woes...1 frame only!?!
on Sep 27, 2011 at 6:33:06 pm

My spec:
Macbook pro. 2.2 Ghz Quad Core i7. 8 Gig Ram.

I'll be honest, I haven't changed any settings - not entirely certain how!



Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]