ADOBE AFTER EFFECTS: Forum Expressions Tutorials Podcasts Creative Cloud

Frames - Not getting rendered.

COW Forums : Adobe After Effects

<< PREVIOUS   •   FAQ   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Daniel SamsonFrames - Not getting rendered.
by on Jun 12, 2011 at 9:38:50 pm

Hi everyone,

This is my first post. I'm trying render typography animation but the last few seconds didn't get rendered. I figured it was because the frames which didn't get rendered are shown blank in active camera view and when I switched to the "camera 1" view I could able to see the text animation the way I wanted.

How could I render this in camera 1 view or please suggest me a way to render this. I'm running out of time to finish this project :( Help!

Return to posts index

Walter SoykaRe: Frames - Not getting rendered.
by on Jun 12, 2011 at 10:23:26 pm

Does your camera layer extend all the way out to the end of the comp? If not, you may need to extend the camera layer's outpoint.

See Trim or extend a layer in the Timeline panel [link].

Walter Soyka
Principal & Designer at Keen Live
Motion Graphics, Widescreen Events, Presentation Design, and Consulting
RenderBreak Blog - What I'm thinking when my workstation's thinking
Creative Cow Forum Host: Live & Stage Events

Return to posts index

Brian CharlesRe: Frames - Not getting rendered.
by on Jun 12, 2011 at 11:13:27 pm

Do you have more than one camera in your comp?

The active camera is the only camera that renders. The active camera is always the topmost camera in the layer stack.

Return to posts index

Daniel SamsonRe: Frames - Not getting rendered.
by on Jun 16, 2011 at 8:12:17 am

Thanks a lot for replying. You're right, that was the problem. It's working fine now.

Thanks again :)

Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2016 All Rights Reserved