MAXON CINEMA 4D: Cinema 4D Forum Adobe After Effects Forum

Show motion clip ghosts not displayed

COW Forums : Maxon Cinema 4D

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Mikael Aronsson
Show motion clip ghosts not displayed
on Jun 3, 2020 at 9:46:08 pm

Hi!
I have a motion clip and I have checked "Show motion clip ghost" in the motion system tag, I have also checked "Show ghost" in the motion clip itself, it works fine in R21 but nothing is displayed in S22, there must be some setting that disables the ghost in the viewport but I cannot figure out what it could be, nothing in project settings, nothing in filters and nothing in options, any obvious thing I am missing ?


Return to posts index

Sam Treadway
Re: Show motion clip ghosts not displayed
on Jun 4, 2020 at 5:43:51 am

Add a display tag to the object and look at the Ghosting quick tab.
Also, in the viewport Filter menu - make sure it is enable (third from bottom)


Return to posts index

Mikael Aronsson
Re: Show motion clip ghosts not displayed
on Jun 4, 2020 at 6:06:47 am

No that's the onion skin feature, that's not what I mean.

What I mean is when you add a motion clip you an see a "stickman" of the rig where the motion clip ends like in the picture, I only see the rigged character on the left not the part on the right.



Return to posts index


Mikael Aronsson
Re: Show motion clip ghosts not displayed
on Jun 21, 2020 at 11:05:56 am

Just for information, this was a bug in S22, it has been fixed in S22.116.


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2020 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]