MAXON CINEMA 4D: Cinema 4D Forum Adobe After Effects Forum

Smoothing deformator effects not showing in the final render

COW Forums : Maxon Cinema 4D

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Roman Gee
Smoothing deformator effects not showing in the final render
on Jan 5, 2019 at 5:56:28 pm

Hello,
I am having the problem with the smoothing deformer. The scene consists of the emitter emitting spheres that are then transformed with a metaball to a pulsing blob with some parts sometimes coming off of it. Supposed to look like flames. The thing that makes them look more like flames is the Smoothing deformator applied to it. Looks nice in the editor, but in final render or in Picture Viewer the effects of the Smoother are nowhere to be seen as if it is not applied at all.

I've tried to bake the simulations, match all editor/render rates, fps of the render and project, still haven't been able to see smoothing in the final render.

Any thoughts please, quite desperate here :)


Return to posts index

Emir Bojorquez
Re: Smoothing deformator effects not showing in the final render
on Jan 6, 2019 at 12:40:15 am

If you could share your file or images o, probably some one here could help you with this.

Good Luck

Imagination is the best tool...



Return to posts index

Roman Gee
Re: Smoothing deformator effects not showing in the final render
on Jan 6, 2019 at 12:21:19 pm

Well of course. Here is the c4d file
https://f1.creativecow.net/file/12998/12998_test.c4d.zip

That's what I see in the editor
screenshot2019-01-06at13.18.04.png

And this is the picture viewer with a result
screenshot2019-01-06at13.18.57.png


Return to posts index


Brian Jones
Re: Smoothing deformator effects not showing in the final render
on Jan 6, 2019 at 11:49:58 pm

your metaball has settings for render and editor (so it's quicker in the editor then smoother in render) - if you want the Smoothing deformer to be predictable just set Render to the same value Editor is at


Return to posts index

Roman Gee
Re: Smoothing deformator effects not showing in the final render
on Jan 7, 2019 at 9:20:20 pm

Oh thanks a lot man! Now it all makes sense!


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2019 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]