MAXON CINEMA 4D: Cinema 4D Forum Adobe After Effects Forum

Dual monitor problem - Group axis got messed up

COW Forums : Maxon Cinema 4D

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Tùng Bùi
Dual monitor problem - Group axis got messed up
on Jun 18, 2018 at 8:39:03 am

Hi guys, I just discovered an annoying bug in Cinema 4D R19 (student license) which involves dual monitor setup with Dell Ultrasharp.

Yesterday I just got a Dell Ultrasharp for my workstation to work dual monitor with my old Acer. I made Dell my main monitor.
For the layout of C4D, I put Timeline and Attribute Manager in the old Acer with the rest on my Dell. And that's when the problem begin:

https://drive.google.com/open?id=1pgtMO1wvHTWlqcZYAtttyV-wCXe38HH3


Before this, I also had problem with AE's context menu cannot open in dual monitor system with Dell Ultrasharp. The bug is reported to Adobe and I haven't heard it being fixed. So is this a Ultrasharp 's thing? Messing with softwares?


Return to posts index

Steve Bentley
Re: Dual monitor problem - Group axis got messed up
on Jun 18, 2018 at 7:25:33 pm

I couldn't see the image (password required for the googledrive) but are you running the Dell at full resolution? Some of the newer software (AE especially) assumes you want to run 1920 or higher and some of the menus won't populate if they don't feel there is enough resolution to do that in (usually its a Y resolution limitation).

I doubt this is the issue but I thought I'd mention it.



Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2019 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]