MAXON CINEMA 4D: Cinema 4D Forum Adobe After Effects Forum

Splines Mysteriously Do Not Show Up in Viewport

COW Forums : Maxon Cinema 4D

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Ryan Paterson
Splines Mysteriously Do Not Show Up in Viewport
on Apr 17, 2016 at 12:41:45 am

All visibility switches are fine, and half of the splines in the scene are visible... making no sense to me. Is it a bug?? Does it work on your computer? File here-

9981_splineproblem.c4d.zip


Return to posts index

Brian Jones
Re: Splines Mysteriously Do Not Show Up in Viewport
on Apr 17, 2016 at 2:04:15 am

not seeing anything obvious (which may not mean anything) but how were the splines made? All the visible ones are Subdivided Intermediate points all the invisible ones (points invisible too) are Natural...


Return to posts index

Ryan Paterson
Re: Splines Mysteriously Do Not Show Up in Viewport
on Apr 17, 2016 at 2:06:27 am

They all came from the same CV-ArtSmart object. The splines were totally visible until today they just magically decided to disappear when I moved them out of the Null containing the visible ones. Even when you put them back in they remain invisible


Return to posts index


Brian Jones
Re: Splines Mysteriously Do Not Show Up in Viewport
on Apr 17, 2016 at 3:04:38 pm

Corrupted the file likely, doesn't happen very often in C4D but does happen occasionally. Reimport maybe


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]