MAXON CINEMA 4D: Cinema 4D Forum Adobe After Effects Forum

Camera movents not working cinema 4D

COW Forums : Maxon Cinema 4D

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
rick hawkCamera movents not working cinema 4D
by on Feb 21, 2016 at 2:54:43 am

When I am creating movements around my intro and more everythings is perfectly normal all my cameras are working but when i render it it stays still and its like the text is moving by itself and im just staring at it, i tried redownloading cinema 4d and reinstalling it nothing seems to work how to i fix this this is getting annoying


Return to posts index

Adam TrachtenbergRe: Camera movents not working cinema 4D
by on Feb 22, 2016 at 5:50:03 pm

Go to the View menu of the viewport you want to use as the render view and enable "Use as Render View".

If you want to switch between multiple cameras in a single render you have to use the Environment>Stage Object and keyframe the Camera slot.


Return to posts index

rick hawkRe: Camera movents not working cinema 4D
by on Feb 23, 2016 at 2:24:37 am

And when i do that it stills renders with the default camera can u give me all the steps to enable it to make sure


Return to posts index


rick hawkRe: Camera movents not working cinema 4D
by on Feb 23, 2016 at 2:28:49 am

Im in cinema 4d r15 i go to view use as render view but it is already blue how can i enable it if it was already blue thanks for the help.


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]