MAXON CINEMA 4D: Cinema 4D Forum Adobe After Effects Forum

Boole animation error

COW Forums : Maxon Cinema 4D

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Iko CentoBoole animation error
by on Jan 19, 2016 at 2:37:08 pm

Hello everyone,

I'm working on a low poly animation, in which there is a bottle of water and a tank of petrol that slowly empty out.
I figured out that, in order to do this, I'd first render a picture of the plastic bottle and a video of the water going down separately, and eventually put them together with some blending option on After Effects.
For the animation of the liquid, I've used the same solid from the bottle or tank, and made it slowly disappear intersecting it with a big cube that moves down and a boole effect.
The problem is that, when I render it out, sometimes the top of the liquid, which is actually the bottom of the cube, flashes and disappears for a few frames, making the animation unusable. Here's a video showing two seconds of the animation and then a single frame of the whole problem:


Do you know how I could fix this?

Thank you in advance!

Return to posts index

Adam TrachtenbergRe: Boole animation error
by on Jan 19, 2016 at 4:59:17 pm

Try unchecking the "high quality" option in the Boole Object's properties.

Return to posts index

Iko CentoRe: Boole animation error
by on Jan 19, 2016 at 5:32:43 pm

Ahah As easy as that, it worked! Thanks a lot!

Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2016 All Rights Reserved