MAXON CINEMA 4D: Cinema 4D Forum Adobe After Effects Forum

collision node, not working when dynamics included

COW Forums : Maxon Cinema 4D

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Ronny Traufellercollision node, not working when dynamics included
by on Sep 16, 2015 at 11:47:32 pm

i have some sort of pinball setup,

where the ball touches objects inside.
In Xpresso i use the collision node,
with a selection, for each object.

basicly it works, when i move the ball
by hand. i can see the texture changing
attached to the selection.

but when using dynamics it is not
happening.

( i tried the priority in expresso, but no success )


maybe someone
knows the solution.

thanks,
Ronny!

also file:

9261_pinball01cow.c4d.zip

traufeller.de


Return to posts index

Brian JonesRe: collision node, not working when dynamics included
by on Sep 17, 2015 at 2:04:47 am
Last Edited By Brian Jones on Sep 17, 2015 at 2:16:05 am

I think you are going to have to use the Dynamics Collision Node instead - probably no collision is happening by the rules of the older collision deformer - harder to get the head around, far more powerful but it doesn't output the collision as a selection tag..


Return to posts index

Ronny TraufellerRe: collision node, not working when dynamics included
by on Sep 17, 2015 at 9:43:09 pm

hey brian,

perfect, i didnt know that
there is another node for dynamic collisions,
but it makes sense.

i will find a way with that one.

thankls a lot!


Ronny

traufeller.de


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]