MAXON CINEMA 4D: Cinema 4D Forum Adobe After Effects Forum

Cinema 4D problem

COW Forums : Maxon Cinema 4D

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
ramon van sprundel
Cinema 4D problem
on Jul 27, 2015 at 5:05:13 pm

I've been having a quite interesting issue.

So i create a camera, and then i set 4 keyframes:
1. 0F, Rotate B 360°
2. 40F, Rotate B 240°
3. 60F, Rotate B 0°
4. 300F, Rotate B 0°

Now normally it would still go up and down a bit between the 3rd and 4th keyframe. but now it does nothing.


Return to posts index

Cassius Marques
Re: Cinema 4D problem
on Jul 28, 2015 at 5:53:20 pm

Seems to be a matter of how are you interpolating your keyframes...A linear mode would give you that behaviour. A bezier mode should give you the bounciness. A bezier clamped would give you the easiness without the overshoot.

Open up a timeline for that track and check for those things to get your desired behaviour.


Return to posts index

ramon van sprundel
Re: Cinema 4D problem
on Jul 29, 2015 at 8:49:09 am

I'm not sure where that setting is, when i click on the keyframe i can change the mode to linear, but nothing changed.


Return to posts index


ramon van sprundel
Re: Cinema 4D problem
on Jul 29, 2015 at 9:00:42 am

I found it on this forum
https://forums.creativecow.net/thread/19/864105
Apperantly the clamp mode is a really interesting one for camera movement.


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]