MAXON CINEMA 4D: Cinema 4D Forum Adobe After Effects Forum

Trying to add object with shadow to AE

COW Forums : Maxon Cinema 4D

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Jim McNallyTrying to add object with shadow to AE
by on Mar 12, 2015 at 1:55:34 pm

I'm struggling to add a C4D file with a shadow catcher into an AE scene. I'm sure it was working before I updated recently but maybe I'm just doing it wrong.

I'm running AE 13.2.0.49 and C4D Lite 16.028

I've attached a screen grab from C4D where it renders out fine and one from AE where it doesn't. I've used four layers in a multi-pass; top is ambient occlusion, then object buffer setup enabled to the compositing tag for my text, then an RGBA layer and finally a shadow layer. I have set the work space to sRGB and selected linearize and working in 32bit. I've tried 16bit as well and same problem.

Somehow with this setup I'm losing the solid of my object. Can anyone offer any suggestions?





Jim McNally
The Commercial Factory
http://www.commercialfactory.com


Return to posts index

Jim McNallyRe: Trying to add object with shadow to AE
by on Mar 12, 2015 at 3:52:01 pm

It now appears that it's the object buffer that is randomly changing. It shows up solid and then if I RAM preview or move the cursor it goes semi-transparent. Is this more a bug?





Jim McNally
The Commercial Factory
http://www.commercialfactory.com


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]