MAXON CINEMA 4D: Cinema 4D Forum Adobe After Effects Forum

C4D Object Buffer Problem

COW Forums : Maxon Cinema 4D

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Tobias EekC4D Object Buffer Problem
by on Feb 18, 2015 at 7:36:16 pm

So im rendering a scene with multipasses, AO, GI, Object buffer and so on. And when i preview the different layers in the rendering in cinema, all the layers are there and everything is the way its supposed to be. However, once i import the files into after effects, all layers except the object buffer is there..

I've tried this with multiple scenes, with both R15 and R16 and i keep getting the same problem. There just is no Object buffer file.

Any solution to this problem?

Return to posts index

Adam TrachtenbergRe: C4D Object Buffer Problem
by on Feb 19, 2015 at 1:57:11 am

If the import plugin is working properly the object buffer passes should be in a separate folder. They aren't automatically placed in the comp because you have to manually define how you want to sue them.

If they're not coming in you might check to make sure you're using the correct import plugin. Of course you can add them manually, too.

Return to posts index

oliver williamsRe: C4D Object Buffer Problem
by on Mar 2, 2015 at 1:52:14 am

Also when i make layers in C$D and then go into After Effects Cineware and press Cinema 4D layers the layers do not show up in After Effects :(

Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2016 All Rights Reserved