MAXON CINEMA 4D: Cinema 4D Forum Adobe After Effects Forum

Can someone tell me whats happening here?

COW Forums : Maxon Cinema 4D

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Chris ComleyCan someone tell me whats happening here?
by on Jan 9, 2015 at 11:37:14 pm

So I just started using Cinema 4D not that long ago. I've been doing tutorials on and learning a lot. I've been doing this stuff at home on my bad ass gaming computer and everything look amazing...

Now when I come to work and attempt to work in Cinema 4D I end up with these weird artifacts all over my images... Here is something I threw together in like 30 seconds just to show you what I'm talking about...

See how I have all those gold pixels on the side of the word "starting".... and even some white pixels on the big shape in the background. What are those? Why is that happening on my computer here at work, but not on my computer at home?

Some other information that might help...

My computer at home...
i7 2600k cpu
evga nvidia gtx 780ti gpu
16 gigs ram
Windows 8.1

My computer at work...
2GHz i7 cpu
Intel HD Graphics 3000 512MB gpu
OSX 10.9.5
16 gigs ram

Thanks everyone!

Return to posts index

Brian JonesRe: Can someone tell me whats happening here?
by on Jan 18, 2015 at 6:42:22 pm

usually only see specials like that with GI settings that are not right for the seen, why it would only happen on one computer and not the other doesn't make sense, particularly when they are both i7s

Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2016 All Rights Reserved