MAXON CINEMA 4D: Cinema 4D Forum Adobe After Effects Forum

FFD Deformer problem

COW Forums : Maxon Cinema 4D

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Didier FereauxFFD Deformer problem
by on Oct 31, 2014 at 2:19:08 am

Hey guys, I have a problem but can't get my head around it!

I'm using an FFD deformer to bend a shape into the position I need it to be. In the viewer it works perfectly, when I render in the viewer it looks perfect, but when I render it out the deformer turns off and I get the original shape before I placed the deformer on.

What am I doing wrong?

Check out the link for visuals


Return to posts index

Emir BojorquezRe: FFD Deformer problem
by on Oct 31, 2014 at 6:45:58 pm

It could be your scene file, so try copy and paste all your elements in a new scene.

Good Luck

Imagination is the best tool...

Return to posts index

Adam TrachtenbergRe: FFD Deformer problem
by on Oct 31, 2014 at 8:18:15 pm

Is the deformer keyframed in any way?

Return to posts index

Didier FereauxRe: FFD Deformer problem
by on Nov 1, 2014 at 11:31:42 pm

Yes it is, I noticed when I take off the keyframes it works.

But here's the twist.

I created this design over a year ago (the client reuses the same logo every year and just adds another tagline to it) and last years animation has the FFD in it and it was animated and came out perfeclty.

I placed everything in a new scene but same problem.
Maybe the file is corrupt? I can't see how, I rarely touch it and it's a rather simple scene file.

Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2016 All Rights Reserved