MAXON CINEMA 4D: Cinema 4D Forum Adobe After Effects Forum

Thinking Particles not working

COW Forums : Maxon Cinema 4D

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Lucas Shuck
Thinking Particles not working
on Apr 15, 2014 at 1:49:48 pm

Hey so I'm trying have thinking particles work with ubertracer. Every time i try to link up the "All" group in the thinking particles settings it just has a ? next to it like it doesn't recognize the particles. I've tried this with all kinds of other thinking particles and it still gives me that regardless if i'm trying it with ubertracer.


7370_ubertracerparticles.c4d.zip


Return to posts index

Brian Jones
Re: Thinking Particles not working
on Apr 15, 2014 at 3:23:00 pm

Ubertracer crashes C4D 15 on startup for me but your setup appears to be working in 14. In 15 it works if I replace the Ubertracer place mark with Tracer


Return to posts index

Lucas Shuck
Re: Thinking Particles not working
on Apr 15, 2014 at 3:57:35 pm

Even when I replace it with tracer it still gives me that "?" Next to the "All" group for thinking particles. You think it could just be my cinema giving me issues?


Return to posts index


Brian Jones
Re: Thinking Particles not working
on Apr 15, 2014 at 4:52:41 pm

I get the question mark too (in 14 and 15) but I was also getting particles and the tracer(S) creating splines like they are supposed to


Return to posts index

Lucas Shuck
Re: Thinking Particles not working
on Apr 15, 2014 at 5:52:47 pm

I get that too. But it won't render anything out with the question mark on it.


Return to posts index

Brian Jones
Re: Thinking Particles not working
on Apr 15, 2014 at 6:08:40 pm

are you sweeping something along the spline or using S&T to show the splines (or something else)?


Return to posts index


Lucas Shuck
Re: Thinking Particles not working
on Apr 15, 2014 at 6:11:56 pm

I got the tracer to work, guess ubertracer just isn't gonna work for me lol. Thanks for all your help Brian!


Return to posts index

Brian Jones
Re: Thinking Particles not working
on Apr 15, 2014 at 6:46:26 pm

yeah, I don"t think there is anything other than Tracer right now - except the Trail object in x-particles...


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]