MAXON CINEMA 4D: Cinema 4D Forum Adobe After Effects Forum

C4d not rendering animation exactly, file included

COW Forums : Maxon Cinema 4D

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
ross TranC4d not rendering animation exactly, file included
by on Mar 30, 2014 at 11:18:28 am

Hi, I've been trying to look around if anyone has any problem with this, a lot of people say match the frame rate, mine is already matched.


Problem: When I play the animation, it's exactly what I need. When I render, it does not match the animation. I tried playing with the items and it seems it's it's rendering ALL of the green 'checked' options. I need all of them on because they are all linked to each other. The render works if I click off some of the un-needed green checks, but since they are linked together, they start reforming into chaos, which isn't what I want.

Is there a way to render EXACTLY what i see in my animation with all the green checks?

Here is the file, thank you for your time.

7309_roots.c4d.zip


Return to posts index

Brian JonesRe: C4d not rendering animation exactly, file included
by on Mar 30, 2014 at 11:18:04 pm

your Trunk Ref, Branch Ref and Twig Ref objects have been made invisible for the Editor but need to be made invisible for the Render too. Both dots should be red.


Return to posts index

ross TranRe: C4d not rendering animation exactly, file included
by on Apr 2, 2014 at 6:59:09 am

Thank you so much!


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]